11.20.2013

Ξεκίνησε τη πορεία της η νέα αυτοδιοικητική παράταξη για τη Σάμο

protovoulia 1
Με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι της Σάμου (δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) η ιδρυτική συνέλευση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης για το νησί της Σάμου.
Αφορμή για την συνέλευση ήταν κάλεσμα αρχών Πρωτοβουλίας Πολιτών από τον χώρο της κοινωνικής και κινηματικής αριστεράς- άλλοι με κομματική ένταξη και άλλοι όχι- που θέλησαν να δημιουργηθεί επιτέλους, όπως λέει και το κάλεσμα, "ένας θεσμός της Άμεσης Δημοκρατίας, της Λογοδοσίας, των Αγώνων αλλά και της Ανάπτυξης προς όφελος όλων και όχι για την μακροημέρευση διαπλεκόμενων συμφερόντων".
Τονίστηκε ότι αυτή η κίνηση που στο κάλεσμα αρχών της έχει στίγμα, δεν ψαρεύει στα "θολά νερά" της αποπολιτικοποίησης, χωρά όλους όσους συμφωνούν με το κάλεσμά της, χωρίς κομματικά στεγανά και χωρίς καπελώματα.
Η ομάδα Αυτοδιοίκησης της ΝΕ Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα, με την φυσική παρουσία των μελών της. Επέλεξε μαζί με άλλους να δώσει μια αφετηρία και να καλέσει πολλούς άλλους στον αγώνα.
Το τελικό εγχείρημα θα κριθεί από το πλήθος και το ήθος των συμμετεχόντων τόνισε μιλώντας στο Σάμος FM 97.3 ο κ. Αλέξανδρος Σταθακιός ως μέλος της Ομάδας Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η προσωρινή συντονιστική επιτροπή που προέκυψε από αυτή τη πρώτη συνάντηση θα οργανώσει τη νέα ανοιχτή συνάντηση στο Βαθύ ή στο Πυθαγόρειο.

ΠΗΓΗ: http://samostimes.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=27390:ksekinise-ti-poreia-tis-i-nea-aftodioikitiki-parataksi-gia-ti-samo&catid=2&Itemid=133#.UoubBXnNuyQ.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: