2.23.2022

Δύο μικρές επιφυλλίδες

 

 

 https://www.facebook.com/alstathakios

18.2.2022

(Για την Γιαγιά που έκλεψε την Μπριζόλα)

Λοιπόν , θα γράψω κάτι εδώ να δω πόσο ισχύουν τα περί Εχελον κλπ (παρακολούθηση) .

Αντί για την γιαγιά, αν μπορούσε να στείλει κάνεις πενήντα άτομα που είναι όχι μόνο παμφτωχα , αλλά ανήκουν στην λεγόμενη ζώνη της επισφαλείας σε ένα μεγάλο πολυεθνικό σούπερ μάρκετ, "να κάνουν απαλλοτρίωση" σε γάλα, μπριζόλες και κοτόπουλα και φρέσκα λαχανικά. Τίποτα παραπάνω.. και εμφανιζόταν όλοι μαζί στο ταμείο και λέγαν "άντε γεια" και απέξω είχες δικό σου συνεργείο να καταγράψει για διαδικτυακά κανάλια και αύριο πάλι αλλού (σε άλλη φτηνή δήθεν γαλέρα σκλάβων) και μεθαύριο αλλού τι θα ξεκίναγε? Τελικά θέλεις και λίγο φαντασία κ ρήξη για να ξεκινήσει κάτι! Και βέβαια συμμετοχή, γιατί άλλο 5 και άλλο 50 σήμερα και 100 αύριο.

 

20 .2.2022

("Τσιμπημένος" με την Κατάσταση)

Έχω "τσιμπηθεί" δύο φορές με μοντέρνα και μια με μπάιοντεκ , αλλά είμαι και νοσήσας από κορώνα και νοσηλευθείς και με διαπιστωμένο σύμπτωμα long "βασιλογιού" .

Σας το γράφω για να δείτε από πια θέση μιλάω.
Διαβάζω σήμερα σε πολλά site (και για να υπάρχει καπνός , έστω ως σχεδιασμός υπάρχει και φωτιά), ότι η Κυβέρνηση ψάχνει τον τρόπο μετά τις 31 Μάρτη να απολύσει μόνιμα τους υγειονομικούς σε αναστολή.
Όταν για να δουλέψουν τα μαγαζιά καταργεί πρόωρα κάποιες βασικές ρυθμίσεις προστασίας.
Όταν για να κάνει οικονομία έχει αφήσει στην πάντα κάθε άλλο μέτρο Πρόληψης. ( 'Έχω προσωπική πείρα, αφού καθυστέρησα όταν νόσησα να κάνω δωρεάν μοριακό τεστ και η αυτοδιαγνωση δεν έδειχνε επί επτά μέρες, ενώ είχα συμπτώματα. )
Όταν έχει καταργηθεί ουσιαστικά κάθε προφύλαξη των ευάλωτων ομάδων (και των φροντιστών ευάλωτων ομάδων) , ακόμα και στο Δημόσιο.
Όταν επαναφέρουν την τηλεργασία σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα, είναι αίσχιστος κυνισμός μόνο και να σκέφτονται τέτοιες λύσεις..
Όταν ξεκίνησε αυτό το θέμα με τους" αρνητές " το έβλεπα , πιστέψτε με λίγο πολύ ως γραφικό και από την πλευρά αυτών και από την πλευρά της Κυβέρνησης, που θα μπορούσε να βρει άλλους τρόπους, όπως βρήκε στην εκπαίδευση (εννοείται χωρίς τη τιμωρία της πληρωμής των τεστ)
Σήμερα όμως από την πλευρά της Κυβέρνησης βλέπω ότι είναι πρόβα τζενεράλε σε Πινοσετικές πολιτικές, οικονομικές και θεσμικές , που ήταν να έρθουν και άργησαν λόγω της Πανδημίας και αξίζει να κάνουμε σοβαρό αγώνα από τώρα , ακόμα και αν αυτό τον αγώνα τον προκάλεσαν υποθετικά "τρελοί" ..
https://www.facebook.com/groups/939026826307017/user/576192723/

Δεν υπάρχουν σχόλια: